Keresés
Termékek
Gyakran Ismétlődő Kérdések
 
 
1. Hogyan találom meg a telephelyüket?

Címünk:  1039 Budapest, Édes utca 10.
Gépkocsival: Budapestről kifelé a Szentendrei úton Békásmegyer felé, a lakótelepet elérve a Pünkösdfürdő utcán jobbra, le a Királyok útjáig, ott jobbra, majd 300m-re a MOL kútnál ismét jobbra a Ságvári Endre úton. Innen már csak a második utcánál kell újra jobbra fordulni, ez az Édes utca -remélem nem szédült még el- és máris itt talál minket a 10-es számban.
Bkv: Óbudáról a 134-es autóbusszal a Sinkovits Imre (volt Ságvári Endre) utcáig.

2. Van-e kiskereskedelmi boltjuk?

Nincs, megrendeléseket raktárról teljesítjük, hogy az egyes termékek értékesítése során a legkisebb költséggel dolgozzunk. Így folyamatosan megtakarítást érünk el, melyet az áraink is tükröznek Önök felé.

3. Hogyan történik Önöknél a vásárlás?

Megrendelését leadhatja webáruházunkon keresztül, telefonon, faxon, e-mailen, interneten és postai úton is.
A megrendelt termékeket 48 órán belül nettó 15.000,-Ft felett  térítésmentesen házhoz szállítjuk Budapest területén. Vidéki kiszállítást is vállalunk, szerződött szállítmányozó partnerünk, ill. saját tehergépjárműveink segítségével, nettó 30.000,-Ft rendelési összeg felett térítésmentesen.

4. Miért nincsen ár a katalógusukban?

A katalógusban csak felülkalkulált listaárakat tudnánk szerepeltetni, ezért cégünk személyre szabott egyedi árajánlatokkal dolgozik. Egyedi megállapodás esetén lehetőség van az árak hosszútávú rögzítésére.

5. Ha leadok egy megrendelést, hány napon belül tudnak szállítani?

A megrendelt termékeket 48 órán belül házhoz szállítjuk Budapest területén. Vidékre 3-4 napos szállítási határidővel tudjuk vállalni.

6. Az előző cégtől azért váltam meg, mert mindig más foglalkozott a megrendelésünkkel. Önök biztosítanak-e saját ügyintézőt?

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinkkel folyamatos, egyéni kommunikációt folytassunk, ezért minden partnerünkkel jól felkészült munkatársunk tart kapcsolatot.
 
7. Tudnak-e egyedi, logóval ellátott tollakat, ajándéktárgyakat készíteni?
Igen. Ennek a menete, hogy a logót átküldi e-mailen lehetőleg vektoros formátumban.  Amennyiben nincs vektoros logójuk, térítés ellenében elkészítjük.
Ez alapján mi készítünk Önnek egy árajánlatot és pozitív megítélés esetén elkészítjük a megrendelt termékeket.
 
8. Mi a különbség az újratöltött és az újra épített nyomtató patron, toner között?
Az újratöltött nyomtató kellékanyagok esetén csak az elhasznált festékanyagot pótolják, míg az újra épített patronok, tonerek esetén a használt toner egyes mozgó egységeit (festék hengert) kicserélik, kimossák, és speciális szerszámokkal kitisztítják a nehezen hozzáférhető részeken, feltöltik, és újra csomagolják.
 
9. Tönkreteheti a nyomtatómat a nem eredeti termék használata?
 
Számos fogyasztóvédelmi testület kijelentette, hogy a nyomtató gyártók által gyakran képviselt álláspont ellenére, a nem eredeti (nem OEM) kellékekkel nyomtató készülékek esetében százalékosan nem nagyobb a panaszok aránya, mint az eredeti (OEM) kellékanyagot használó nyomtatóknál.
A technológia fejlődésével az utángyártott kellékanyagok minősége csak jobb lett. Nem véletlen, hogy a gyártók ugyanolyan - sok esetben azon túlmenő- garanciát vállalnak termékeikre. Az általunk forgalmazott utángyártott kellékanyagokra is 100%-os cseregarancia vonatkozik.
 
10. Miért tér el a szín a nyomtatott képen, és a monitoron?
A nyomtató más színtartományban dolgozik, mint a monitor, a scanner, vagy a digitális fényképezőgép . Ez nem kellékanyag, hanem technikai kérdés.
 
11. Mit jelent a papírok csomagolásán a „TFC” jelzés?
Totally Free Chlorine - teljesen klórmentesen fehérített, vagyis a gyártás során a papírmasszát klórmentes anyagokkal fehérítik.
 
12. Mikor érhető el az ügyfélszolgálatuk telefonon?
Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között.
 
 
 
 
Várjuk további kérdéseiket.